Singapore: Kunstig kyllingkjøtt på restaurantmenyen

Foto: www.ju.st

En restaurant i Singapore ble lørdag den første i verden til å gi gjestene mulighet til å bestille kunstig kjøtt som er dyrket i et laboratorium. Det skriver NTB, ifølge VG.no

Det kunstige kyllingkjøttet er produsert av oppstartsselskapet Eat Just, i San Francisco.
Singapore er det første landet som tillater salg av kjøttet.

Restauranten 1880 begynte lørdag å selge kyllingkjøttet på menyen. De første til å smake var ungdommer mellom 14 og 18 år.

– De har vist en innsatsvilje til å skape en bedre klode, opplyser restauranten.

1880-grunnlegger og medeier Marc Nicholson understreket at laboratoriekjøtt er viktig for å få bukt med klimakrisen.

– Dette er et revolusjonerende steg for å løse klimaendringene og mette verdens befolkning uten å overvelde planeten, sier Marc Nicholson.

www.vg.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg