Reisemix: Bowie-pub i Australia til salgs – Frankrike holder stengt – Havner sliter – Sverige-tiltak

Australia: Husker du musikkvideoen til David Bowies “Let’s Dance” fra 1983? Nå er puben fra innspillingen til salgs for 1,5 millioner kroner, skriver Se og Hør. Baren på Carinda Hotel i landsbyen Carinda i delstaten New South Wales er så og si uendret siden Bowie var på besøk. Carinda har 160 innbyggere.

Frankrike: Regjeringen forlenger stengingen av landet med to uker. Tiltakene som holder franskmenn hjemme og som har lukket de fleste butikkene vil i første omgang vare frem til 15. april, kunngjorde statsminister Edouard Philippe fredag.

Norge: Koronakrisen gjør at mange aktører som bruker norske havner sliter med å betale for seg, og passasjertrafikken synker. Med det får havnene ògså problemer, skriver Norske Havner i en pressemelding. Dei fleste havnene venter et inntektsfall på rundt 20 prosent. www.nrk.no

Sverige forbyr sammenkomster med mer enn 50 personer. Det opplyser statsminister Stefan Löfven på en pressekonferanse fredag. Svenske myndigheter fraråder folk fra å reise om det ikke er nødvendig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg