Reisemix: Bonuspoeng – EU-innreise – Elsparkesykkellov – Ole Bull-villa

Krever at bonuspoeng ikke slettes

Under pandemien har det vært liten mulighet til å reise, og mange nordmenn står i fare for å miste bonuspoengene de har til gode hos flyselskapene. Forbrukerrådet krever ifølge NRK i et brev at SAS og Norwegian om å forlenge levetiden på bonuspoengene.

www.forbrukerradet.no

Vil tillate innreise for vaksinerte

EU-kommisjonen foreslår at de 27 medlemslandene letter på innreiserestriksjoner og tillater innreise for alle fullvaksinerte, også for ikke-nødvendige reiser. Det skriver EU-kommisjonen i en pressemelding.

Ny sparkesykkel-lov er klar

Et flertall på Stortinget er nå enige om en ny lov som gir kommunene mer makt til å regulere utleie av elsparkesykler. Det melder NTB, ifølge NRK.no. Loven som blir vedtatt gir kommunene rett til å lage soner på offentlig grunn hvor sparkesyklene må utplasseres og parkeres.

40 millioner til Ole Bull-villa

Kulturminister Abid Q.Raja (V) opplyser at regjeringen bevilger 40 million kroner for å redde komponisten og fiolinisten Ole Bornemann Bull (1810-80), en verdensstjerne i sin tid, sin 150 år gamle villa fra forfall. Villaen har fuktskader og er angrepet av borebiller. Men nå får Kode i Bergen midler for å restaurere bygningen.
Villaen ligger på øya Lysøen, i Bjørnafjorden kommune (tidligere Os) sør for Bergen.

www.regjeringen.no

lysoen.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg