Reisemix: Australia cruise – Kongo – Los Angeles våpen – Nord-Norge – Oslofjorden hytter

Australia: 200 nye smittetilfeller knyttes onsdag til cruiseskipet «Ruby Princess», eid av amerikanske Princess Cruises, som slapp 2.700 passasjerer i land i Sydney, hovedstaden i delstaten New South Wales, til tross kjennskap til mulig smitte. Australia har i løpet av tirsdag registrert rundt 430 nye koronatilfeller. www.nrk.no

Kongo: President Félix Tshisekedi har erklært unntakstilstand og stenger all trafikk ut og inn av hovedstaden Kinshasa for å hindre spredning av koronaviruset. Landet med 92 millioner innbyggere har registrert 45 smittetilfeller, mens tre personer er døde.

Norge: NHO Arktis oppfordrer nordmenn om å legge kommende ferier til Nord-Norge. Reiselivsnæringen i nord er blant næringene som er hardest rammet i forbindelse med koronautbruddet. NHO tror ferie i eget land kan bedre situasjonen for reiselivsbedriftene, skriver NRK.no

Norge: Oslofjordens friluftsråd har stanset bestilling av hytter på grunn av faren for spredning av koronasmitte. Etter planen skal flere av deres kystledhytter åpne 3. april. I år har de fått rekordmange bestillinger.

Norge: Kollektivtransporten hadde 4,9 millionar flere reisende i 4. kvartal i 2019 enn i samme periode året før. Det viser tall fra SSB. Billettinntektene økte med 161,9 millioner kroner.

USA: Politiet i Los Angeles i California ønsker å stenge våpenbutikkene for å hindre hamstring av skytevåpen og ammunisjon under koronakrisen, melder NTB, ifølge NRK. Beskjeden kom etter meldinger om at amerikanere har hamstret våpen flere steder i landet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg