Oslo vurderer ny skjenkestopp – Kragerø advarer sommergjester – Høyre vil fase ut elbilfordelene – Starter testflyvninger med Boeing 737 MAX

Uteservering på Karl Johan, slik vi er vant til å se Oslos paradegate. Foto: Oslo Handelstands Forening – www.ohf.no

Norge: Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) truer med ny skjenkestopp i hovedstaden, det skriver VG. Etter mye bråk og lite avstand denne helgen sier han at de vurderer situasjonen fortløpende. Politiet loggførte rundt 170 hendelser i Oslo, Asker og Bærum natt til lørdag.

www.nrk.no

Norge: Kragerø forventer et spesielt stort innrykk av sommergjester i år, og er klare på at kommunen ikke kan håndtere et massivt ønske om å teste seg for koronavirus.
Feriegjester blir bedt om å reise hjem dersom de snufser og vil teste seg for koronavirus, melder NRK.

Norge: Høyre vil fase ut elbilfordelene fra 2022. Det er ordlyden på et forslag Høyres programkomité nå jobber med. I statsbudsjettet for 2020 ble det anslått at momsfritaket for elbiler kostet staten 7,7 milliarder kroner i tapte inntekter i fjor.

USA: Mandag skal det amerikanske luftfartstilsynet starte testflyvninger med Boeings 737 MAX-fly etter at flytypen ble satt på bakken i mars i fjor. Styringssystemet MCAS er omprogrammert etter at det førte til to ulykker der 346 mennesker mistet livet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg