Ny SAS-sjef – Instagramfavoritten Lodalen – Friskmeldt Barcelona-konsert – Lufthansa

Illustrasjonsfoto: Adrian Pingstone (Arpingstone) 2007. en.wikipedia.org

SAS får ny konsernsjef

Anko Van der Werff (45), toppsjef i Colombias nasjonale flyselskap Avianca, er ansatt som ny konsernsjef i SAS. Nederlenderen sier det er en ære å bli ansatt som ny SAS-sjef. Han tiltrer senest 15. juli, og tar over etter Rickard Gustafson, som har ledet SAS i 10 år.

Instagramfavoritten Lodalen kan bli rammet av ras

Mange har reist til vakre Lodalen med det idylliske Lovatnet i Stryn kommune i Nordfjord for å ta bilder til Instagram og andre sosiale medium. En ny rapport viser nå at stedet er rasfarlig, og at turister kan sette seg selv i fare, skriver NRK.no.

Konserttest i Barcelona gikk bra

I mars samlet 5000 personer seg til en konsert i Katalonias hovedstad Barcelona i Spania, som et forsøk på hva som er mulig å gjennomføre under pandemien. Arrangørene sier at ingen har blitt koronasmittet etter konserten. Det melder nyhetsbyrået AFP, ifølge NRK.

Lufthansa med milliardunderskudd

Det tyske flyselskapet Lufthansa fikk et underskudd på én milliard euro – nær 10 milliarder kroner, i første kvartal 2021. Underskuddet kommer til tross for at selskapet fikk 100 milliarder kroner i krisehjelp fra tyske myndigheter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg