Milliontap for Dyreparken – Planlegger bilferie – Økning hos SAS – Tysk øl-dilemma i Afghanistan

Milliontap for Dyreparken

Koronatiltakene i Kristiansand har ført til at Dyreparken har tapt 4 millioner kroner den første uka av nedstengningen. Tapet kan fort doble seg, skriver Fædrelandsvennen.

www.dyreparken.no

www.fvn.no

Mange planlegger bilferie

34 prosent av de spurte planlegger bilferie i Norge i sommer, ifølge en undersøkelse. Særlig unge voksne vil ta bilen fatt. Mest populært er hytteferie.
Til sammen 42 prosent i aldersgruppen 18 til 29 år planlegger i år norgesferie med bil, ifølge en undersøkelse Norstat har gjort for NAF. Det melder NRK.no
En aktiv ferie med fotturer og naturopplevelser er også populært blant de yngre. Her svarer 47 prosent at de skal på denne typen ferie i år.

www.naf.no

Økende passasjertall hos SAS

Antallet passasjerer som reiste med SAS økte den siste måneden. I mai fløy over 400.000 personer. Dette er en økning på 20 prosent sammenlignet med måneden april.
Samtidig er antallet passasjerer lavt sammenlignet med et normalår. Det skriver SAS i en pressemelding.

www.sas.no

Tysk øl-dilemma i Afghanistan

Etter at tyske soldater i Afghanistan fikk forbud mot å drikke opp den daglige ølrasjonen sin, må det tyske forsvaret finne ut hva de skal gjøre med alt ølet. Det dreier seg om nesten 22.600 liter alkohol, deriblant nesten 60.000 bokser øl, melder NRK.
Alkoholen kan ikke selges videre i Afghanistan, der størsteparten av befolkningen er muslimer, og den kan ikke helles ut eller destrueres av miljøhensyn.

www.nrk.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg