MDG-Hansson: -Taxfree på toget – Eurovision – Stavanger: WizzAir – USA: Mentolsigaretter

Illustrasjonsfoto: osloairports.com

MDG-Hansson vil ha taxfree på tog

MDG-veteran og tidligere stortingsrepresentant Rasmus Hansson (66) ønsker å beholde taxfree-ordningen, men vil flytte den fra fly til tog. Taxfreekvoten bør kunne kjøpes både på Oslo S og på Vinmonopolet, mener han.
– Taxfree er en ordning som virker, og da bør den brukes der den trengs, sier Rasmus Hansson til Nettavisen.ifølge NRK.no

Publikum på Eurovision

Publikum får likevel være tilstede under Eurovision Song Contest i Rotterdam i Nederland 18.- 22.mai. Det har myndighetene besluttet, melder nyhetsbyrået ANP News.

Ingen Stavanger-boikott av WizzAir

Det ble ikke flertall i formannskapet i Stavanger for at kommunen skal boikotte det ungarske lavprisselskapet WizzAir. Det var Sosialistisk Venstreparti og Rødt som ville ha et boikottvedtak, som skulle gjelde alle jobbreiser i regi av kommunen.

www.stavanger.kommune.no

USA vil forby mentolsigaretter

Det amerikanske mat- og legemiddeltilsynet, Food and Drug Administration (FDA), vil forby mentolsigaretter. Dette er et grep de mener vil spare flere hundretusen menneskeliv. FDA arbeider med nye retningslinjer som vil klassifisere mentol som en smak. Smakssatte sigaretter og sigarer er allerede forbudt. Det melder NRK.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg