Gratis munnbind i Paris – UK: -For tidlig å lette på tiltakene – Israel – USA: Texas, Vermont og Montana åpner opp

Illustrasjonsfoto

Frankrike: Paris vil dele ut gratis munnbind til innbyggerne for å beskytte mot koronaviruset. Munnbindene skal kunne hentes ut fra apotekene, og eldre og andre i risikogruppene vil få dem først, melder NRK.no. Det bor i snitt 20.000 mennesker per kvadratkilometer i Paris, som har 2,2 millioner innbyggere – og 12,5 millioner i Metro-Paris.

Israel: Regjeringen lettet søndag på noen av koronatiltakene som er innført. Nå kan 30 prosent av ansatte gå på jobb igjen, og en kan trene innenfor en 500 meters radius fra egen bolig.

Storbritannia: Statsråden Michael Gove sier det er for tidlig å lette på koronatiltakene i landet, ifølge Sky News.
– Det er tegn på at kurven flater ut, men vi må være sikre på at tallet på dødsfall går ned før vi letter på tiltakene, sier Gove, som er minister ved Statsministerens kontor, og Chancellor of the Duchy of Lancaster.

USA: President Donald Trump sier delstatene Texas og Vermont vil tillate enkelte bransjer å gjenoppta drift fra mandag, samtidig som det holdes øye med smitteutviklingen. Delstaten Montana vil følge etter fra førstkommende fredag, ifølge presidenten. www.nrk.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg