Gardermoen – Norge grensekontroll -Tokyo-OL – Østerrike munnbind

Japan: De japanske arrangørene og Den internasjonale olympiske komité (IOC) har besluttet at sommerlekene i hovedstaden Tokyo skal gå av stabelen fra 23. juli til 8. august 2021, melder det japanske nyhetsbyrået Kyodo.

Norge: Det er utstrakt kontroll langs norske veier, flyplasser og havner. Det er også viktig med synlig tilstedeværelse på sjøen, sier divisjonsdirektør Heidi Vildskog i Tolletaten. Også politiet har satt inn ekstra ressurser, og overvåker farvannet rundt svenskegrensen. www.nrk.no

Norge: Alle passasjerer som ankommer Oslo lufthavn Gardermoen vil nå bli observert av helsepersonell, skriver kommuneoverlege Lars Meyer-Myklestad i Ullensaker kommune, som har ansvaret for lufthavnen, til Dagbladet.

Norge: Leveringen av nye trikker til Oslo blir forsinket ettersom den spanske fabrikken har måttet stenge. De første av de nye trikkene skulle ha kommet til sommeren, melder NRK.

Østerrike: Det blir påbudt å bruke munnbind på supermarked i Østerrike, sier forbundskansler Sebastian Kurz. Påbudet trer tolig i kraft i løpet av uka, og munnbindene vil bli delt ut i butikkene, melder nyhetsbyrået Reuters. Videre får landets hoteller nå ordre om å stenge.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg