Etterforsker SAS, TUI, Norwegian og Ving – Wuhan: Forbud mot å spise ville dyr – EasyJet starter opp igjen – Uaktuelt å utsette Tokyo-OL igjen – Seoul: Koronasmitte kobles til nattklubb

Forbrukermyndighetene i Sverige har startet tilsyn mot fire reiseselskap.

Japan: IOC-president Thomas Bach har fått mye kritikk for håndteringen av OL-utsettelsen. I et intervju med BBC sier han at det ikke kommer på tale å utsette Tokyo-OL igjen. Sommer-OL i Tokyo er utsatt til neste år.
– Det er en mammutoppgave å flytte lekene med tolv måneder, sier Bach. www.nrk.no

Kina: I byen Wuhan, hovedstad i provinsen Hubei, der koronautbruddet ble oppdaget, kommer myndighetene med forbud mot å spise ville dyr. Det blir også ulovlig å jakte på dem, skriver CBS News. Samtidig skjerpes også reglene for viltforvaltning i andre regioner.

Storbritannia: Lavprisselskapet EasyJet starter opp igjen enkelte av flygingene sine 15. juni, hovedsaklig innenlands i Storbritannia, melder NRK. Alle passasjerer og besetning må bruke munnbind og det blir ikke solgt mat om bord.
EasyJet satte i slutten av mars alle sine fly på bakken.

Sverige: Forbrukermyndighetene i Sverige har startet tilsyn mot fire reiseselskap for at de ikke betaler tilbake kundene sine for innstilte reiser raskt nok, melder SVT. De fire selskapene er SAS, TUI, Norwegian og Ving.

Sør-Korea: Over 200 smittetilfeller av koronaviruset kobles til en nattklubb i hovedstaden Seoul, opplyser helsemyndighetene, som brukte kredittkortregistreringer og data fra mobiltelefoner til å spore opp personer som hadde vært der, skriver CNN, ifølge NRK.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg