Australia – Indonesia stenger grensene – Norwegian dropper Finnmark – Redningsselskapet –

Australia: I delstaten New South Wales, der Sydney er hovedstad, var det i vinter mer enn 11.400 branner og 5,5 millioner hektar terreng brant ned. I hele Australia døde 33 mennesker og 2500 boliger brant. www.nrk.no

EFTA-landene: ESA opplyser at de har godkjent den norske garantiordningen for flyselskaper som mangler likviditet på grunn av koronakrisen. ESA er EFTAs overvåkningsorgan, og har som oppgave å sikre at Norge, Island og Liechtenstein overholder EØS-avtalen.

Indonesia: myndighetene melder at landet blir stengt for utlendinger som kommer til eller reiser via landet, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Utenlandske statsborgere med oppholdstillatelse får likevel komme inn i Indonesia.

Norge: Redningsselskapet går ut med en nasjonal oppdfordring til folk med fritidsbåter, om å holde seg hjemme i påska, skriver Vol.no. Skipper Anders Klaussen-Dishington på Myre i Vesterålen, som ligger nord for Lofoten i Nordland, sier de ikke ønsker å ta folk ombord i redningsbåtene som følge av smittefaren, melder NRK.

Norwegian kansellerer alle avganger til Finnmark i april, skriver iFinnmark. Flyselskapet opplyser at dette skyldes restriksjoner og kraftig minsket etterspørsel på reiser.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg