Singapore: Kunstig kyllingkjøtt på restaurantmenyen

Foto: www.ju.st

En restaurant i Singapore ble lørdag den første i verden til å gi gjestene mulighet til å bestille kunstig kjøtt som er dyrket i et laboratorium. Det skriver NTB, ifølge VG.no

Det kunstige kyllingkjøttet er produsert av oppstartsselskapet Eat Just, i San Francisco.
Singapore er det første landet som tillater salg av kjøttet.

Restauranten 1880 begynte lørdag å selge kyllingkjøttet på menyen. De første til å smake var ungdommer mellom 14 og 18 år.

– De har vist en innsatsvilje til å skape en bedre klode, opplyser restauranten.

1880-grunnlegger og medeier Marc Nicholson understreket at laboratoriekjøtt er viktig for å få bukt med klimakrisen.

– Dette er et revolusjonerende steg for å løse klimaendringene og mette verdens befolkning uten å overvelde planeten, sier Marc Nicholson.

www.vg.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg