66 prosent blir hjemme 17.mai – Hytteforbudet oppheves – Dyrere flyreiser – New Zealand

Flyreiser: Koronakrisen kan føre til at flyreiser blir opp mot 50 prosent dyrere når flytrafikken gjenopptas. Grunnen er blant annet at mange seter ikke kan fylles for å holde avstand mellom passasjerene. Det skriver London-avisen The Independent.

New Zealand: Mandag var det kun sju nye bekreftede smittetilfeller i New Zealand. Fra 27. april reduseres koronaberedskapen i landet fra nivå fire til nivå tre i to uker, skriver VG.noDet betyr at en rekke butikker og noen skoler vil åpne igjen, strenge reiserestriksjoner innenlands lettes, og samlinger på opp til ti personer vil tillates for tilstelninger som bryllup og begravelser.
Retningslinjer for sosial distansering opprettholdes NTB – www.vg.no

Norge: I en spørreundersøkelse fra Opinion svarer 66 prosent av de i all hovedsak blir hjemme på 17. mai. En rekke barnetog er allerede avlyst, blant annet i Oslo, Stavanger og Trondheim. Et stort flertall av de spurte tror begrensningene på 17. mai-feiringen vil minske koronasmitten, melder NRK.no

Norge: Etter én måned med såkalt hytteforbud er det fra i morgen 20.april lov å overnatte på fritidseiendom i en annen kommune enn man er folkeregistrert i. Likevel opprettholdes rådet om å unngå unødvendige fritidsreiser utenfor egen bo- og arbeidsregion.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg