HIT REISTE NORDMENN I 2015

www.hovedsteder.blogg.no is a Norway-based blog about the capitals of the world, with a focus on tourism and travel, the environment, diplomatic affairs, lifestyle, culture and entertainment, food and drink. See also our travel blog at www.minbestereise.blogg.no – Contact us at [email protected] har analysert reisene i 2015 og funnet årets mest populære reisemål.

Travellink har analysert reisene i 2015 og funnet årets mest populære reisemål.

I 2015 reiste vi mest til storbyer i Europa. Øst-Europa ble stadig mer populært, men årets mest uventede nyhet var Tokyo (bildet), skriver travelnews.no

2015 var et bra reiseår, og til tross for dyrere dollar og pund fortsatte vi nordboere å reise som aldri før. Aller helst reiste vi til Spania, England og Øst-Europa, men Asia og USA er fortsatt populært. Den dyrere dollaren kompenseres med flere og billigere fly både til USA og Asia.

Som vanlig ligger storbyer som London, Amsterdam og Berlin på topp når det gjelder populære reisemål, og Spania er med stor margin det landet vi nordboere aller helst besøker. Men vi ser også en tydelig trend i at stadig flere reiser til de østlige delene av Europa, og både Istanbul og Budapest klatrer mange plasseringer på listen sammenlignet med tidligere år.

Les hele saken fra Travelnews.no her http://travelnews.no/nyheter/reisebyra/hit-reiste-vi-i-2015

Kilde: www.travelnews.no

#Amsterdam #Berlin #Budapest #By #Destinasjon #Dollar #England #Ferie #Hovedstad #Istanbul #Japan #London #Nederland #Pund #Reise #Reiseliv #Reiselyst #Reisemål #Spania #Storbritannia #Storby #Tokyo #Turisme #Turist #Tyrkia #Tyskland #Ungarn #USA #Valuta

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg