HALVMARATON-DELTAKERE I BANGKOK BLE LURT UT PÅ “NESTEN-MARATON”

www.hovedsteder.blogg.no is a Norway-based blog about the capitals of the world, with a focus on tourism and travel, the environment, diplomatic affairs, lifestyle, culture and entertainment, food and drink. See also our travel blog at www.minbestereise.blogg.no – Contact us at [email protected]

Bangkok Halvmaraton 2015. Foto: todayonline.com

Deltakerne skulle løpe 21,1 kilometer – distansen for halvmaraton, i Thailands hovedstad Bangkok – men ble tvunget til å løpe 27,6 kilometer. Nå beklager arrangøren, og vil gi en t-skjorte som plaster på såret, skriver VG Nett.

Årsaken til den betydelige distanseforlengelsen ligger i en uforklarlig u-sving. Derfor ble løypa hele 6,5 km for lang.

– Vår medarbeider markerte en u-sving som ikke skulle vært der. Den gjorde ruten omtrent seks kilometer for lang, sier Songkram Krasonthi, som er en del av arrangørorganisasjonen National Jogging of Thailand.

– Vi erkjenner feilen og sier unnskyld. Våre funksjonærer jobbet hardt, men var forvirret, fortsetter han.

Arrangørtabben har ført til en tirade av klager på sosiale medier. Og det blir neppe noe bedre av at arrangøren skal lage en t-skjorte som plaster på såret til de som fullførte det ekstra lange løpet.

Hjemmesiden til Bangkok-løpet er blitt bombardert med hissige meldinger etter det som kanskje er tidenes lengste halvmaraton. En kaller det «latterlig». En annen «tidenes regnetabbe». En tredje skriver «utrolig farlig».

Andre er i det mer spøkefulle hjørnet og melder «super halvmaraton». Og «Arrangøren økte premiepengene i år, og dere fikk betalt med flere kilometer.»

Kilde: www.vg.no

Les hele saken her www.vg.no/sport/friidrett/friidrett/halvmaraton-loepere-i-bangkok-ble-lurt-ut-paa-nesten-maraton/a/23562822

#Bangkok #By #Ferie #Halvmaraton #Hovedstad #Jogging #Løp #Maraton #Reise #Thailand #Turisme #VG

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg