NATURIST-SPA VED HEATHROW I LONDON KJEMPER FOR Å OVERLEVE

www.hovedsteder.blogg.no is a blog about the capitals of the world, with a focus on tourism, travel, transport, politics, diplomatic affairs, lifestyle, culture and entertainment, food and drink.

Se også vår reiseblogg / see also our travel blog at www.minbestereise.blogg.no – contact us a [email protected]

Foto: wikipedia.org

-Upassende virksomhet like ved flyplassen, det mener kommunestyret som nå har trukket naturist-spaet Kestrel Hydro for retten, skriver VG.

Stedet ligger like utenfor terminal 5 på London-Heathrow, og kaller seg et “naturist-spa for samtykkende voksne”. Nå kjemper de i retten for å kunne drive videre.

Kampen står i High Court i London, den høyeste førsteinstansedomstolen for sivile saker i England og Wales.

Kestrel Hydro har holdt til i Staines-upon-Thames siden 2004. I hovedsak er det et vanlig avslappende utendørs- og innendørs spa, med den forskjellen at kleskoden er “naturist”, uten en tråd, med andre ord. Men, det finnes også en privat klubb for “naturistsysler og seksuelle aktiviteter” der.

-Stedet har hele tiden operert diskret, og uten en eneste klage, sa Kestrel Hydros advokater i retten sist uke.

Men kommunestyret i Staines-upon-Thames krever at Kestrel stopper klubbvirksomheten og fjerner en del av bygningsmassen på parkeringsplassen.

-Det er ikke på grunn av trafikk, støy eller andre forstyrrelser, men fordi den representerer en upassende utvikling for området, skriver Lonely Planet Travel News.

#By #England #Ferie #Flyplass #Heathrow #Hovedstad #Kommunestyre #London #LonelyPlanet #Naturist #Reise #Spa #Storbritannia #Thames #VG #Wales

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg