NORWEGIAN MED DIREKTEFLY FRA LONDON TIL ORLANDO

www.hovedsteder.blogg.no is a blog about the capitals of the world, with a focus on tourism, travel, transport, politics, diplomatic affairs, lifestyle, culture and entertainment, food and drink.

Se også vår reiseblogg / see also our travel blog at www.minbestereise.blogg.no – contact us a [email protected]

Flyselskapet Norwegian fortsetter å ekspandere internasjonalt, og London-Gatwick blir en stadig større base med flere ruter både i Europa og til USA.
I går lørdag 4. april tok Norwegians aller første direkteflygning fra London-Gatwick til Orlando i Florida av, skriver www.boarding.no

Tidligere denne uken fløy også Norwegian for første gang mellom København og Orlando.

Orlando ble lansert som en av Norwegians langdistansedestinasjoner fra Oslo i fjor.

Norwegian har blitt en stor aktør i London Gatwick og er i dag det eneste flyselskapet som tilbyr lavprisbilletter mellom Storbritannia og USA.

– England har blitt et viktig marked for oss. Derfor er vi glade for å kunne tilby flere langdistanseruter mellom London Gatwick og USA. Norwegian flyr allerede mellom Orlando og Oslo og ruten er svært populær, både blant europeere og amerikanere, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian i en pressemelding.

– Tidligere denne uken hadde vi også vår første flygning mellom København og Orlando. Vi mener de reisende fortjener billige og fleksible billetter over Atlanten, sier Ramdahl.

Ruten mellom London Gatwick (LGW) og Orlando (MCO) vil operere en gang i uken, på lørdager.

Lanseringen av langdistanseruter mellom London Gatwick og USA er et ledd i Norwegians strategi om å vokse globalt og få et sterkere fotfeste internasjonalt. I fjor lanserte Norwegian direkteflygninger mellom London Gatwick og New York (JFK), Los Angeles (LAX) og Fort Lauderdale i Florida.

Norwegian har flere hundre piloter og kabinansatte på basen i London Gatwick. Norwegian har også etablerert en langdistansebase i London Gatwick, hvor både piloter og kabinpersonale ansettes.

Norwegian har syv 787 Dreamlinere i flåten. Selskapet har ytterligere 10 Dreamlinere i bestilling med levering frem til 2018.

#By #Danmark #Dreamliner #England #Ferie #Florida #Fly #Flyselskap #FortLauderdale #Gatwick #Hovedstad #JFK #Kastrup #København #London #LosAngeles #NewYork #Orlando #Reise #Storbritania #USA

2 kommentarer
  1. Så utrolig fin blogg du har! Stå på videre! Jeg hadde blitt veldig glad for en kommentar tilbake på min blogg, det hadde jeg satt kjempe stor pris på! Ha en fin kveld videre! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg