NYE RUTER TIL VILNIUS

Se også vår reiseblogg / see also our travel blog at www.minbestereise.blogg.no – contact us at [email protected]

Vilnius

Nå blir det lettere å reise fra Oslo til Vilnius, hovedstaden i Litauen. Fra og med i dag øker mulighetene når også Norweigan starter å fly til hovestaden tre ganger i uken, skriver Boarding.no

Det er en direkterute fra Oslo Gardemoen. Sammen med RyanAir, som også flyr direkte fra Oslo, og SAS som flyr via Stockholm, vil det i sommer være 12 muligheter per uke for å reise til Vilnius, sier Audrius Masiulionis, handelsattaché ved Litauens ambassade i Oslo.

Foto: Litauens Turistkontor / Boarding.no

Litauen har tre flyplasser og en havn. Fergen til det Kuriske nes, og byen Klaipeda, går fra den svenske byen Karlshamn hver kveld, og ankommer neste morgen, direkte til sanddyner og solstoler.

Klaipeda er en typisk sommerby med mange barer, restauranter og underholdning, samt milevis med sanddyner og flotte badevennlige strender.

Interessen for Litauen øker raskt og stødig, og landet har nå som et av få nykommere havnet på listen “Top 101 Destinationer”, som konsultfirmaet Related har lagtt frem.

Det indikerer at landet har øket i oppmerksomhet og attraktivitet.

-Nye direktforbindelser til Vilnius gjør det mulig for turister å lære landet bedre å kjenne, samtidig som det blir lettere for litauere som jobber ute å reise hjem oftere. Direkterutene er viktig for selskapene for å styrke relasjonene i de respektive land, sier Audrius Masiulionis.

#Ambassade #Bar #Beach #Boarding #By #Ferie #Flyplass #Gardermoen #Hovedstad #Karlshamn #Klaipeda #Litauen #Norwegian #Oslo #Reise #Restaurant #Ryanair #SAS #Stockholm #Strand #Sverige #Vilnius

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg