VERDENS BESTE FLYPLASSRESTAURANTER

Se også vår reiseblogg / see also our travel blog at www.minbestereise.blogg.no

Hentet fra www.nettavisen.no

De fleste av oss har en opplevelse eller et minne fra et måltid på flyplassen.

Enten det var en snack i full fart på Tegel i Berlin hvor du sølte sennep på skjorta eller et laangt måltid på Orly i Paris i påvente av at gaten skulle åpne.

Uansett – det skader jo ikke å vite hva som er de aller beste spisestedene på flyplasser, så kan man enten notere de ned og spise der ved anledning, eller rett og slett booke seg en tur til nærmeste by, vel vitende om at et måltid i hvert fall kommer til å bli suksess, skriver nettavisen.no på sine reisetipssider.

De to første på listen er nominert av sjefen for British Airways i Nord-Europa, Peter Rasmussen.

GORDON RAMSAY’S PLANE FOOD – HEATHROW TERMINAL 5, LONDON

Den kjente sinnakokken Gordon Ramsays har åpnet restauranen Plane Food på Heathrow Terminal 5. Og det skal etter sigende være et fantastisk sted å spise.

Restauranten har alt en flyplassrestaurant skal ha, fra store vinduer med utsikt over flyplassen til en meny som er tilpasset både dem som vil ha en kjapp matbit eller et lengre, mer avslappende måltid.

En variert meny av fisk, pasta, kjøtt og salater gir massevis av valgmuligheter. Dersom du har dårlig tid kan du velge fra picnic-menyen som inneholder smakebiter fra fire forretter, hovedretter eller desserter.

THE PERFECTIONIST’S CAFE – HEATHROW, TERMINAL 2, LONDON

Heston Blumenthal, kjendiskokk som står bak den fasjonable restauranten The Fat Duck er også med på listen med sin flyplassrestaurant The Perfectionist`s Café på Heathrow Terminal 2.

Med løfter om å servere mat som både er morsom og velkjent, får du blant annet en fantastisk frokostmeny som inneholder engelsk frokost, toast og syltetøy, og tradisjonelle britiske favoritter som pølse-smørbrød.

Grillmenyen inneholder burgere, kylling og ulike steker. Det er også et godt utvalg av fish & chips, pizza, salater og smørbrød, i tillegg til en nitrogen-isbar.

BUBBLES SEAFOOD & WINE BAR – SCHIPHOL, AMSTERDAM

Kanskje har du tenkt til å få med deg tulipanblomstringen i Amsterdam i år? Blomsterparken Keukenhof som er en av Nederlands mest besøkte turistattraksjoner kan by på ikke mindre enn sju millioner blomster og er virkelig et syn for øyet.

På vei hjem anbefales du å sette av tid til å nyte sjømat og champagne på det som går for å være verdens beste restaurantbar, Bubbles Seafood & Wine Bar på flyplassen Schiphol.

Her kan du meske deg med blant annet  saftige østers eller tradisjonell rå nederlandsk sild, eller finne deg noe annet spennende på den store menyen av større retter.

De andre flyplassrestaurantene på Nettavisens reisetipssider sin liste er:

Tortas Frontera – O’Hare International Airport, Chicago, Illinois, USA

Airbräu Brauhaus – Munich International Airport (Flughafen München Franz Josef Strauss), Bayern, Tyskland

Ink.Sack – Los Angeles International Airport, California, USA

Les hele saken og se flere bilder på www.nettavisen.no

KILDE: www.nettavisen.no

#Airways #Amerika #Amsterdam #Bar #Bayern #Berlin #Blomster #British #BritishAirways #By #California #Champagne #Chicago #England #Ferie #Flyplass #Frankrike #GordonRamsay #Heathrow #HestonBlumenthal #Hovedstad #Illinois #Kafe #Keukenhof #Kjendis #Kokk #London #LosAngeles #Mat #Munchen #Nederland #Orly #Paris #Reise #Restaurant #Schiphol #Storbritannia #Strauss #Tegel #Tyskland #USA #Vin 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg