BILLIG LUKSUSHOTELL I ØST-LONDON

Se også vår reiseblogg / see also our travel blog at www.minbestereise.blogg.no

Alle bilder: nettavisen.no

Town Hall ligger i Dalston ikke langt fra de livlige bydelene Hoxton og Hackney. Som navnet tilsier er bygget en gammel Town Hall og skiller seg fra veldig mange andre hoteller i området. Her får du store, flotte rom, til en veldig god pris og usedvanlig god service. Når hotellet i tillegg huser en av Londons beste restauranter, en kul bar og et stort svømmebasseng, er det vanskelig og ikke være fornøyd, skriver nettavisen.no på sine reisetipssider.

På Town Hall har de ulike rom og suiter, men her må man gå for hotellets ?signature suites? som ikke koster mer enn 200 pund (ca.2350 kroner) per natt. De to beste er 101 og 103 som begge ligger i den eldste delen av bygningen. Rommene er cirka 70 kvadratmeter store, men ettersom det er fem meter under taket og vinduene er tre meter høye føles rommet enda større.

Sengen ligger på en liten mezzanine midt i rommet med en nedsunket badekar rett ved siden av. Ettersom deler av bygningen er fredet er stilen en slags miks av moderne minimalistisk og tradisjonell britisk arkitektur. Signatur suites har også et lite kitchenette hvis du mot formodning skulle få lyst til å lage mat selv. Gratis wifi over hele hotellet.

Town Hall har også en helt unik suite på flere hundre kvadratmeter, men den er ikke billig. Spør resepsjonen om du får ta en titt når du er der og drøm deg bort.

Frokosten på Town Hall er veldig bra. Nybakt brød av ulike typer, hjemmelaget granola, ferskpresset juice, gode oster og diverse a la carte retter. Spis i den hyggelige spisesalen eller få frokosten levert på rommet.

Som nevnt huser hotellet en av Londons bedre restauranter, Viajante. Stedet har Michelinstjerne og er definitivt verdt et besøk. Det kan være vanskelig å få bord så be hotellet gjøre en reservasjon når du bestiller rom. I forbindelse med restauranten ligger det også en veldig hyggelig bar som egner seg fint for en drink før man går videre ut i byen.

Det finnes også en enklere restaurant på hotellet som er åpen for lunsj og middag. I Hoxton og Hackney, like i nærheten finnes det er stort utvalg av barer, restauranter og klubber og dette er helt klart et av Londons mer spennende områder for de som er glad i å gå ut.

I kjelleren finnes det et stort svømmebasseng som er stort nok til å bruke til trening og hotellet er i ferd med å ferdigstille en sauna. Rett ved siden av ligger trimrommet som ikke er av de største, men har et godt utvalg av apparater, samt frivekter og utstyret er nytt og velfungerende. Vil du heller trimme ute ligger det flere parker i nærheten.

Hotellet ligger ved Patriot Square i bydelen Bethnal Green, øst i London.

Alle bilder:nettavisen.no

KILDE: www.nettavisen.no

Hotellets nettside: www.townhallhotel.com

#Bar #Basseng #By #England #Ferie #Frokost #Hackney #Hotell #Hovedstad #London #Luksus #Michelin #Reise #Restaurant #Sauna #Storbritannia #Svømmebasseng #Town #Wifi

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg