VERDENS MEST FARGERIKE HOTELLER

Se også vår reiseblogg / see also our travel blog at www.minbestereise.blogg.no

Her får du en liten samling av noen av verdens – bokstavelig talt – mest fargerike hoteller:

Hentet fra nettavisen.no sine reisesider:

Hotel Crayon (fargestift) ligger i Paris sentrum, nærmere i Louvre. Ved hjelp av designeren Julie Gauthron, er hotellet fylt av colour-blocking og en samling av livfull vintage interiør.

Dette er en skyskraper i Barcelona og har vunnet flere priser for sitt design. Hotel Porta Fira er et imponerende rødt tårn som er designet av japanske arkitekten, Toyo Ito. Rommene derimot har veldig enkel interiør, og du kan få utsikt over vakre Barcelona.

Dette 5-stjerners-hotellet ligger i Edinburgh, hovedstaden i Skottland. Hotellet ha spa-tjenester og  treningsstudio. Du får utsikt over byen, og hotellet ligger sentralt i Royal Mile.

Inntel Hotels, Amsterdam

Inntel Hotels ser ut som et hotell som er sammen av flere tradisjonelle hus. Du vil bli positivt overrasket når du går inn i hotellet også. Interiørstilen er inspirert avl Nederlands tradisjonelle historie kombinert med det moderne.

Pantone ligger i hjertet av Brussel – her er det ikke mangel på farger! De lyse fargene gir et svært moderne følelse, og rommene er lite med funksjonelt.

Nhow Hotel, Berlin.

Dette er Europas første musikkhotell – det eneste hotellet i Europa som tilbyr to musikkstudioer. Nesten alt er i rosa og har et lekkert design, både inne og utenfor hotellet. Hotellet ligger i Berlin sentrum, i nærheten av barer, utesteder og trendy restauranter

Les hele saken og se flere hoteller og bilder på Nettavisen sine reisesider: www.reisetips.nettavisen.no/verdens-mest-fargerike-hoteller

KILDE: www.nettavisen.no

#Amsterdam #Arkitekt #Barcelona #Belgia #Berlin #Brussel #By #Design #Edinburgh #Farger #Ferie #Frankrike #Hotell #Hovedstad #Japan #Katalonia #Louvre #Musikk #Nederland #Nettavisen #Paris #Reise #Royal #Skottland #Skyskraper #Spa #Spania #Storbritannia #Tyskland #Vintage

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg