Se også vår andre reiseblogg / see also our other travel blog www.minbestereise.blogg.no
Mathias Alsen bak bardisken (Foto: First Hotels)
Ingen traust Gin&Tonic her, nei. Barsjef Mathias Alsen på Brooms & Hatchets på Oslo-hotellet First Grims Grenka, vant sist uke den norske finalen av Bacardi Legacy Coctail Contest, som i mai fører ham til den store finalen i Sydney i Australia, skriver VG.
Konkuransen er tidligere vunnet av ledende bartendere på de beste barene verden over.
Her er det ikke sjonglering av flasker og annen staffasje som gjelder, men å komponere den beste drinken. Målet er intet mindre enn å lage en ny klassiker på linje med de store, kjente bar-drinkene.
I sin vinner-drink, som har fått navnet Turning Leaves, har Mathias Alsen blant annet brukt Bacardi Superior rom, sukkerlake, sitron, oregano, agurk og hylleblomst-likøren St.Germain.
–
Bar Manager Mathias Alsen at the Brooms & Hatchets bar at First Grims Grenka Hotel in Oslo, last week won the Norwegian final of the Bacardi Legacy Coctail Contest, which in May leads him to the grand final in Sydney.
The competition has previously been won by leading bartenders at the best bars worldwide.
Juggling bottles and making a show does not apply, but to compose the best drink. The goal is nothing less than to create a new classic on par with the great, well-known bar drinks and coctails.
In his winning drink, which has been named Turning Leaves, Mathias Alsen used Bacardi Superior rum, syrup, lemon, oregano, cucumber, and St.Germain liqueur.
#Australia #Bacardi #Bar #Coctail #Drink #Gin #GrimsGrenka #Hotell #Hovedstad #Likør #Norge #Oslo #Reise #Rom #StGermain #Sydney