OVERNATT I SINGAPORE FOR SEKS KRONER!

Se også/see also www.minbestereise.blogg.no

Singapore feirer sin 50-års fødselsdag i 2015 og i den anledning kan nordmenn overnatte for en singapore dollar i byen eller få et attraksjons- og opplevelseskort for samme pris, skriver boarding.no

Tilbudene, Singapore Stopover Holiday (SSH) og 1-dags Singapore Explorer-passet (SEP) for en dollar, er startskuddet for en rekke aktiviteter flyselskapet Singapore Airlines har planlagt i jubileumsåret.

Gardens by the Bay i Singapore (Singapore Tourism Board)

 
 

Singapore tilbyr også en gratis attraksjonspakke til alle kunder som benytter seg av enten SSH- eller SEP-tilbudet. Pakken består av attraksjoner som viser kulturarven til Singapore. Blant annet kan gjestene besøke Yong-galleriet, hvor de kan lære kalligrafi, og besøke Kim Choo Kueh Chang, der besøkende blir introdusert for Peranakan-kulturen, og kan smake den tradisjonelle Peranakan-maten og selv prøve å lage ris-dumplinger.

Singapore Stopover Holiday-pakken (SSH) er for Singapore Airlines og SilkAir sine kunder som ønsker minst en overnatting i byen. Den inkluderer en hotellovernatting, transport til og fra flyplassen, samt inngang til en rekke turistattraksjoner og aktiviteter i Singapore. De reisende får i tillegg bruke flyselskapets hop-on busser ? en busservice til og fra mer enn 20 av de største attraksjonene i Singapore. Gjestene får i tillegg 50 prosent rabatt på måltider på et utvalg hoteller i byen.

"[bilde]"

 
 

For kunder som flyr med Singapore Airlines eller SilkAir til, eller med mellomlanding i Singapore, gir attraksjonspasset Singapore Explorer mulighet for å oppleve mer enn 20 attraksjoner og opplevelser i Singapore.

Blant annet Gardens by the Bay, morgenturene Good Morning Ni Hao og The Original Singapore, Jurong Bird Park, Malay Heritage Centre, MINT Museum, National Orchid Garden og Singapore River Cruise.

Alle Singapore Airlines (SIA) og SilkAir kunder kan i tillegg benytte seg av Singapore Airlines Boarding Pass Privileges-programmet, som tilbyr rabatter på blant annet shopping, måltider, sightseeing turer, turistattraksjoner og billeie.

Tilbudet gjelder for nye bookinger og billetter som bestilles frem til 28.februar 2015 og gjelder for reiser frem til 15. juni 2015. Minimum to personer må reise sammen for at benytte seg av SSH-pakken. Singapore Explorer-pass kan benyttes av gjester som reiser alene.

Kunder kan booke SSH-tilbudspakken hos alle SIAs reisekontorer, hos reisebyråer og på Singapore Airlines hjemmeside. SEP-tilbudet kan kjøpes hos SIAs reisekontorer og reisebyråer.

Kilde: www.boarding.no

www.singaporeair.com

www.yoursingapore.com

www.yoursingapore.org

#Flyselskap #Hovedstad #Reise #Singapore

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg