DESSE REISEMÅLENE ØKTE MEST I 2014

Se også www.minbestereise.blogg.no

Moskva

Selv om det er reisemål som Las Palmas på Kanariøyene og Bangkok i Thailand som lokker de fleste av oss, er det nå mange interessante klatrere på topp hundre-listen til reisebyrået Ticket. Årets klatrere er Istanbul, etterfulgt av Moskva og Orlando i Florida, skriver boarding.no

Blant årets reisemål som øker i popularitet finner man en god blanding av storbyer og soldestinasjoner.

-Klatrerne som vi ser i år er spennende reisemål med mye potensiale. De vokser sterkt i popularitet, selv om de aldri kommer til å kjempe mot de aller mest populære reisemålene. Folk har lyst til å oppdage noe nytt og akkurat i år er det blitt veldig in å reise dit man ellers ikke har tenkt seg, som for eksempel Tokyo. Denne trenden vil vi nok fortsette i 2015 også, sier Ellen Wolff Andresen, markedssjef i Ticket.

Bestillingene til Tallinn, Koh Samui i Thailand og Rio de Janeiro har også økt kraftig i år. Dessuten har også Izmir i Tyrkia skutt fart.

– Vi ser store økninger til flere av de tyrkiske storbyene. Mange som har opplevd Tyrkias strender har fått mersmak og ønsker å oppdage storbyenes kultur, historie, folkeliv og ikke minst matkulturen. Det som gjør det mer populært er økende grad av flyforbindelser og billige priser, sier Ellen Wolff Andresen.

Årets klatrere hos Ticket Feriereiser

Reisemålene som økte mest i 2014

1. Istanbul
2. Moskva
3. Orlando
4. Tallinn
5. Koh Samui
6. Rio de Janeiro
7. Tokyo
8. Izmir
9. Tel Aviv
10. Ho Chi Minh City

*Bookinger hos Ticket gjort frem til 22. desember med avreiser i 2014. Listen viser de ti reisemålene som økte mest prosentuelt blant de hundre mest populære reismål sammenlignet med 2013.

#Reise #Bangkok #Brasil #GranCanaria #Estland #Florida #HoChiMinhCity #Hovedstad #Israel #Istanbul #Izmir #Japan #Kanariøyene #KohSamui #LasPalmas #Moskva #Orlando #RioDeJaneiro #Russland #Tallinn #TelAviv #Thailand #Tokyo #Tyrkia #USA #Vietnam


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg