HIMMELSK LUKSUS HOS ETIHAD AIRWAYS

Se også www.minbestereise.blogg.no

 

Den 27.desember startet Etihad Airways, som har base i De forente arabiske emirater, opp med sin ultraluksuriøse “Suite in the Sky” på den daglige ruten mellom hovedstaden Abu Dhabi og London, skriver VG.

 

Suiten foran i Airbus A380-flyets annen etasje består av oppholdsrom, soverom, privat bad med dusj, og egen butlerservice. Suiten er på 11,6 kvadratmeter, og en enkeltbillett koster 21000 dollar – 154000 kroner, for den syv timer og 25 minutter lange turen. Flyr man tilbake på samme måte koster billetten den nette sum av 308000 kroner.

For de av oss med tilnærmet normal normal økonomi, kan man reise fra Oslo til Abu Dhabi fra 3843,- kroner for en enkeltbillett, med Etihad Airways.

Passasjeren kan selv velge om en eller to personer skal benytte suiten, som er for lengst er booket til den første turen, opplyser Etihad, som nylig viste fram to nye flytyper: Kjempen fra Airbus og en splitter ny Boeing 787-9 Dreamliner. Sistnevnte vil blant annet være utstyrt med en First Suite, avsondret fra andre førsteklassepassasjerer – med egen minibar og seter som kan gjøres om til en dobbeltseng.

Kilder: VG, Etihad Airways

#Reise #AbuDhabi #Airbus #Dreamliner #Emirater #Etihad #Fly #Flyselskap #ForenteArabiskeEmirater #Hovedstad #London #Norge #Oslo #Storbritannia #Suite

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg