SARAJEVO ÅPNER TERMINAL FOR LAVPRISSELSKAP

Se også www.minbestereise.blogg.no

 

Den internasjonale flyplassen i Sarajevo (foto: wikipedia)

Den internasjonale flyplassen i Sarajevo i Bosnia-Hercegovina åpner neste år en terminal som skal benyttes av lavprisselskap, og samtidig skal flyplassen rustes opp.

Fasiliteter for lavprisselskap er en mangel ved flyplassen i dag, men nå håper luftfartsmyndighetene i landet at terminalen, som ble bygget i 1969 men som nå brukes til kontor for flyplassens administrasjon, skal være med å gjøre sitt til at flere lavprisselskap skal se på Sarajevo som en mer attraktiv og prisvennlig destinasjon, da bruken av den “nye” terminalen blir langt rimeligere enn den andre terminalen. 

Norwegian har sammen med det tyrkiske selskapet Pegasus Airlines og Germanwings vært de eneste lavprisselskapene med ruter til Sarajevo, disse tre fikk i dag 8.desember selskap av Flydubai.

Ellers setter flyplassen i Sarajevo ny passasjerrekord i år, med 620,000 passasjerer ved utgangen av oktober, en økning på vel 6 prosent i forhold til i fjor. Flyplassmyndighetene regner med at over 700,000 passasjerer vil ha reist gjennom flyplassen innen utgangen av året.  

#Reise #BosniaHercegovina #Flyplass #Flyselskap #Norwegian #Sarajevo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg