FIRE GRUNNER TIL AT IBIZA ROCKER OM VINTEREN!

Se også www.minbestereise.blogg.no

Foto: tntmagazine.com

For mange sydenfarere er Ibiza selve symbolet på sommer, sol og party. Men, den som tror at partyøya går i dvale om vinteren, må tro om igjen. Når den heseblesende sommersesongen er over forandrer øya seg til et helt annet slags paradis – et sted der livsrytmen er roligere, gatene er nesten folketomme – men et sted som likevel er høyst levende og full av aktivitet, skriver tntmagazine.com, som lister opp fire gode grunner til å besøke Ibiza vinterstid:

1) Solen skinner fortsatt!

Selv i slutten av oktober ligger gjennomsnittstemperaturen på 23 grader. Det er fremdeles varmt nok til å bade i sjøen, og til å sole seg på stranda helt til desember.

2) Det er massevis av strender, som er tomme for folk.

Ibiza er berømt og populær for sine mange vakre og spektakulære strender, det er faktisk over 50 av dem! Å kose seg på stranden utenfor sesongen er perfekt, det er nesten ingen andre der, det er stille og rolig, og du har all verdens plass å boltre deg på.

3) De beste restaurantene holder åpent hele året.

Et stort antall gode og populære restauranter og andre spisesteder holder åpent hele året. Nyt middagen med sjøutsikt på Cotton Beach Club, spis byens beste pizza på Los Pasajeros i Marina Botafoch, finn deg en hyggelig krok på Clandestino i Playa d’en Bossa, eller bestill deg en god og kraftig Roast Dinner hos Cook Ibiza’s Sunday Service.

I februar er det klart for Pintxos-festivalen (pintxos er snacks, småretter, tapas) i San Antonio, der lokale spisesteder serverer tapas og drikke til bare 2 euro (16 kroner) hver torsdag i fem uker til ende. Og, kanskje det beste av alt, man kan hoppe på et lite sightseeing-tog og bli fraktet fra restaurant til restaurant!

4) Partyfolket.

Partysesongen er slett ikke over selv om sommeren er over, og partyfolket besøker Ibiza også om vinteren. Populære utesteder som Atzaro og Booms feirer starten på vintersesongen med flere arrangement, superklubben Pacha har åpent hver helg gjennom hele vinteren, og Pikes har åpent hver fredag frem til nyttår.

Og, 1.nyttårsdag inviterer den berømte nattklubben DC-10 festglade fra hele verden til stor feiring. 

Kilde: tntmagazine.com

Les mer på Ibizas offisielle turistportal: www.ibiza.travel

#Reise #Balearene #Beach #Festival #Hovedstad #Ibiza #Party #Restaurant #SanAntonio #Strand #Tapas

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg