NYTT PARK INN HOTELL I DUBAI

Se også www.minbestereise.blogg.no

Slik blir rommene i Park Inn by Radisson Residence Dubai Jumeirah  (Rezidor)

Park Inn by Radisson Residence Dubai Jumeirah Village Triangle åpner dørene i andre kvartal 2017. Eiendommen har 261 leiligheter. Med dette er Carlson Rezidors portefølje i Dubai 14 hoteller med rundt 3300 rom i drift og under utvikling, skriver boarding.no

Park Inn by Radisson Residence Dubai Jumeirah Village Triangle vil ta imot sine første gjester i andre kvartal 2017.

-Dubai er fortsatt et av våre viktigste markeder i Midtøsten. Landet presterer på høyt nivå og er under full opprustning frem mot store arrangementer som World Expo 2020, som ytterligere vil drive etterspørselen etter internasjonale hotellopplevelser, sier sier Wolfgang M. Neumann, som er toppsjef i Rezidor.

-Vi er glade for å introdusere dette prosjektet ? som ligger i området Jumeirah Village Triangle, som er under oppføring sammen med vår partner Aqua Properties, fortsetter Neumann.

-Vi er glade for å inngå et samarbeid med Rezidor, som har lang erfaring og internasjonal ekspertise. Deres vekst i de forente arabiske emirater vil sikre suksess for dette nye prosjektet. Undertegningen av den nye eiendommen i Dubai er begynnelsen på ett progressivt partnerskap, og vi ser frem til å levere den beste kvaliteten i design og bygg?, sier Ali Tumbi, administrerende direktør i Aqua Properties.

Park Inn by Radisson Residence Dubai Jumeirah Village Triangle har en strategisk beliggenhet ved Sheikh Mohammad bin Zayed Road, noe som åpner for enkel tilgang til alle viktige områder av byen. Hotellet vil være tjueni etasjer høyt, bestående 261 ett og to roms leiligheter. Gjestene vil dra nytte av en moderne atmosfære og state-of-the-art fasiliteter, inkludert utendørsbasseng, treningssenter og et møterom som møter de fleste formål. Spisesteder vil omfatte en all-day restaurant, lobby lounge og en gourmetkjeller.

Park Inn by Radisson er Carlson Rezidor kjernemerke i mellomprisklassen. Konsernet jobber fortiden med og reposisjonere Park Inn by Radisson som et ungt, dynamisk og fargerikt alternativ, rettet mot de voksende segment av Gen X og Gen Y klientellet. Basert på de tre sterke pilarene Choice Connectivity Control vil Park Inn by Radisson tilby en varm velkomst, og et personlig og problemfritt opphold, samt innovative tjenester for forretnings- og fritidsreisende.

#Reise #Asia #Dubai #Emiratene #Gulfen #Hotell #Hovedstad

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg