SCANDIC SATSER I BERLIN

Se også www.minbestereise.blogg.no

 

Hotellkjeden #Scandic kjøper Alsterhof Hotel i #Berlin. Med dette øker hotellkjeden sin tilstedeværelse i #Tyskland, skriver boarding.no

Scandic har i dag  to hoteller i Tyskland. Scandic #Potsdamer Platz sentralt i Berlin og Scandic #Hamburg Emporio i Hamburg. Nå fortsetter ekspansjonen gjennom oppkjøpet av ytterligere et tysk hotell, Alsterhof vest i Berlin. Hotellet ligger strategisk plassert i byen med sin beliggenhet nær shopping og underholdning, vest i Berlin. Scandic overtar hotellet 1. september, som samtidig vil bytte navn til Scandic Berlin #Kurfürstendamm. Scandic vil overta hele virksomheten, inkludert personale. I løpet av 2012 har hotellet med sine 217 rom vært gjennom en omfattende renovering, med en prislapp på 62 millioner kroner.

-Den økonomiske utviklingen i Tyskland er sterk. Dette er en av flere grunner til at vi velger å satse ytterligere i Tyskland, som forøvrig er Europas største hotellmarked. Vi har også fått positiv respons og blitt tatt godt i mot på våre eksisterende hoteller i Tyskland, hvilket er en bekreftelse på at Scandic er et merkenavn og et konsept som verdsettes i Tyskland. Vi er i tillegg veldig fornøyde med at samarbeidet med hotelleier Lars Wenaas trappes ytterligere opp, sier Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic.

Hotellet har 217 rom, konferanselokaler og en beliggenhet i det gamle Kurfürstendamm-området, i nærheten til det eksklusive varehuset KaDeWe og Berlins #Zoo. Den langsiktige leieavtalen er tegnet mellom Scandic og hotelleier Lars Wenaas, som forøvrig også eier Scandic Potsdamer Platz i Berlin.

www.alsterhof.com 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg