HAMAD INTERNATIONAL AIRPORT ÅPNET I QATAR

Se også www.minbestereise.blogg.no

En #Airbus A320 fra #Qatar #Airways ble det første flyet som landet på nye #Hamad #International #Airport i #hovedstaden #Doha i #Qatar. Den 27.mai starter selskapet sine offisielle ruteflyvninger fra den nye #flyplassen, skriver Boarding.no

Den første landingen skjedde onsdag 30.april. Om bord var blant andre Qatars transportminister Jassim Al Sulaiti og representanter fra #flyselskapet og luftfartsmyndighetene.

Å se det første flyet lande på Hamad International Airport er et historisk øyeblikk, ikke bare for vårt flyselskap, men også for landet Qatar. Åpningen viser at Doha er klar for å åpne dørene til en flyplass som vil forandre hele reiseopplevelsen til passasjerene. Vi ser fram til at alle Qatar Airways-flyvninger skal operere herfra fra 27. mai, sier Akbar Al Baker, CEO for Qatar Airways.

Fra og med fredag 2.mai traffikerer ti flyselskap den nye flyplassen: Biman #Bangladesh #Airlines, flydubai, #Air #Arabia, #Iran Air, Air #India #Express, #Yemenia, #Pakistan International Airlines, #Syrian Airlines, #Pegasus Airlines og #Nepal Airlines.

Hamad International Airport er en av de mest moderne flyplassene i verden og er designet for å kunne ta imot 30 millioner passasjerer i året. Dette tallet er forventet å stige til 50 millioner når hele flyplassen er ferdigstilt. Flyplassen er 29 kvadratkilometer stor og 60 prosent av flyplassen er bygget der hvor det tidligere var hav.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg