Bygger 5-stjerners hotell i Reykjavik

www.hovedsteder.blogg.no is a Norway-based blog mainly about the capital cities of the world, but now also about other destinations and topics, with a focus on tourism, transport and travel, the environment, diplomatic affairs and politics, lifestyle, culture and entertainment, food and drink. See also our travel blog at www.minbestereise.blogg.no  – Contact us at [email protected]
Facebook: Hovedstederblogg

Konserthallen og konferansesenteret Harpa.

Island og Reykjavik er kjent for en rekke særegne og flotte hoteller, som designhotellet 101 Hotel Reykjavik, Hotel Borg i art deco-stil, Hlemmur Square Hotel, luksusresorten Hotel Ranga, og økodesignhotellet ION. Det eneste som Islands hovedstad synes å mangle, utrolig nok, er et 5-stjerners hotell.
Men, dette kan nå fort bli en realitet, skriver hotellchatter.com

Nå bygges det et 250-roms luksushotell rett ved Harpa (bildet), den overveldende konserthallen og konferansesenteret i Reykjavik, designet av Olafur Eliasson. 

Opprinnelig var det et W Hotel, i kjeden W Hotels & Resorts, som var tenkt bygget på samme hotelltomten i 2006, men så slo den økonomiske og politiske krisen på Island inn for fullt, også åpningen av Harpa ble utsatt. Men dette storslagne bygget ble åpnet i 2011.
Nå er de opprinnelige utbyggerne av et luksushotell på den aktuelle tomta i forhandlinger med W Hotels og den amerikanske kjeden Marriot, om å drive det som blir det første 5-stjerners hotellet i Reykjavik.

#ArtDeco #By #Design #Ferie #Hotell #Hovedstad #Island #Luksus #Marriot #Reise #Resort #Reykjavik

Iceland Tourist Board: www.ferdamalastofa.is

Reykjavik Tourist Office: www.visitreykjavik.is

City of Reykjavik: www.rvk.is

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg