OLAV THON GJENÅPNET THE SCOTSMAN

Se også vår reiseblogg / see also ur travel blog at www.minbestereise.blogg.no

Foto: www.boarding.no

Resthon AS har brukt en måned på å pusse opp den tradisjonsrike The Scotsman i Oslo. Tirsdag 22.oktober ble det røde båndet klippet av Olav Thon under nyåpningen av det ærverdige restauranthuset, skriver Boarding.no

-Det var viktig for oss å bevare sjelen til The Scotsman, da vi har med oss en sterktradisjon etter nærmere 40 års drift. Samtidig har vi sørget for at The Scotsman nå passer inn i 2013 med et godt barutvalg, kunnskapsrikt personale og livemusikk som hører med. Vi gleder oss stort til å ønske nye og gamle gjester velkommen, sier daglig leder Joachim Langebrekke.

Foto: www.boarding.no

Etter nærmere 40 års drift og en leiekontrakt som var i ferd med å gå ut, ble Resthon AS ved Olav Thon (t.h.) enig med gårdeier Møllhausen om en videreføring av leiekontrakten. The Scotsman åpnet 4. juli 1974 og har vært drevet av Resthon siden den gang. 

-Vi har siden februar i år jobbet med planene, men dørene stengte vi 1. september. Nå er nyoppussede lokaler klare for nye gjester. Under åpningen var det Olav Thon som klippet den røde snoren til baren, som har benyttet seg av de beste skotske barbyggerne som er å finne. Andy Thornton har vært ansvarlig for arbeidene. Vi er svært fornøyde med resultatet, og ønsker oss masse gjester, sier Langebrekke (t.v.).

Nye Scotsman har nå fokus på godt øl, spesielt Ale fra både inn- og utland. I tillegg har baren 14 ulike øltyper på fat og et rikt utvalg av flaskeøl. Man kan også nyte god pubmat som burgere, fish & chips og sandwicher. 

-Det er viktig å huske på at The Scotsman er det man før i tiden kalte et restauranthus. Vi har alt under samme tak. Kjelleren er viet til sport og spill, med TV og shuffleboard. Puben har fortsatt livemusikk fra tirsdag til lørdag, i tillegg til at vi skal vise store fotballkamper. I andre etasje finner man diskoteket hvor våre to faste DJ-er spiller partymusikk. I tredje etasje har vi vår egen Rikstoto Direkte- avdeling, sier Joachim Langebrekke. 

 

Foto: www.boarding.no

www.scotsman.no

#By #Ferie #Hovedstad #Mat #Norge #OlavThon #Oslo #Pub #Reise #Restaurant #Scotsman #Thon #Øl

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg