Forsikringsselskaper dekker hjemreise for nordmenn i London

www.hovedsteder.blogg.no is a Norway-based blog about the capitals of the world, with a focus on tourism and travel, the environment, diplomatic affairs and politics, lifestyle, culture and entertainment, food and drink. See also our travel blog at www.minbestereise.blogg.no  - Contact us at hovedsteder@gmail.com
Facebook: HovedstederbloggLondon. (Illustrasjonsfoto)

Flere norske forsikringsselskaper sier at de vil dekke både avbestilling av London-tur denne uka og kostnadene for hjemreise fra London etter terrorangrepet i den britiske hovedstaden, melder www.abcnyheter.no

- Vi erstatter evakuering for de kunder som befinner seg i London og ønsker å reise hjem, sier kommunikasjonssjef Bjarne Rysstad i Gjensidige.

Han legger til at selskapet erstatter avbestilling for dem som skal reise til London med avreise til og med fredag 9. juni. Gjensidige erstatter også kostnader ved endringer i reiseplaner.

- Det kan være tilfeller der kunder på grunn av avsperringer av veier og tunnelbane ikke har kommet seg til flyplassen og derfor behøver en ekstra natt på hotell i London, sier Rysstad.

Gjensidige tilbyr også psykologisk krisehjelp for dem som har vært i nærheten av angrepene eller som har vært direkte berørt.

Også If og Europeiske Reiseforsikring dekker tidlig hjemreise og avbestilling av planlagt London-reise for sine kunder. Avbestilling gjelder fram til og med midnatt natt til 9. juni.

- Vi går med dette utover våre vilkår, som i utgangspunktet ikke dekker avbestilling på grunn av frykt. Men vi har forståelse for at noen ikke ønsker å reise til London den nærmeste tiden når situasjonen er så usikker og uavklart. Mellomlandinger på Londons flyplasser omfattes ikke av denne endringen, opplyser informasjonsdirektør Jon Berge i If og Europeiske Reiseforsikring.

Frende Forsikring opplyser at deres reiseforsikring dekker evakuering og tidligere hjemreise, samt avbestilling av reiser til London. Frende dekker avbestilling av reiser til London til og med søndag 11. juni.

Alle selskapene oppfordrer nordmenn i London til å vise spesiell aktsomhet i dagene framover og følge politiet og myndighetenes anvisninger.

Europeiske Reiseforsikring samarbeider for øvrig med Sjømannskirken i London, som vil være åpen som vanlig. Alle som har behov for bistand kan ta kontakt med eller oppsøke Sjømannskirken.

Utenriksdepartementets reiseinformasjon finner du her Regjeringen.no

Kilde: www.abcnyheter.no

#Blogg #Britisk #By #Destinasjon #England #Ferie #Flyplass #Forsikring #Hotell #Hovedstad #Kirke #London #Regjering #Reise #Reiseliv #Reiselyst #Reisemål #Sjømannskirke #Storbritannia #Storby #Terror #Tunnelbane #Tur #Turisme #Turist #Undergrunn #Utenriksdepartement

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits