FLERE SERVERINGSSTEDER PÅ GARDERMOEN: ØKER FRA 20 TIL 37 – ANTALL KIOSKER ØKER FRA SEKS TIL 10

www.hovedsteder.blogg.no is a Norway-based blog about the capitals of the world, with a focus on tourism and travel, the environment, diplomatic affairs, lifestyle, culture and entertainment, food and drink. See also our travel blog at www.minbestereise.blogg.no – Contact us at [email protected]

Havsalt er blant nykommerne på Gardermoen våren 2017.

Fem aktører med til sammen hele 37 serveringssteder er valgt til å servere mat og drikke til de reisende på Norges hovedflyplass, skriver travelnews.no

Knapt halvannet før åpningen av «nye Oslo Lufthavn» letter flyplassen litt på sløret og det nye serverings- og kiosktilbudet til de reisende.

Fiskeriet

– En lang og grundig utvelgelsesprosess har resultert i at vi inngår samarbeid med fem aktører. Disse leverte de beste anbudene og vi er helt sikre på at det norske folk kommer til å bli fornøyde, sier administrerende direktør ved Oslo Lufthavn, Øyvind Hasaas.

De fem utvalgte er SSP, HMSHost-UMOE F&B Company, Reitan Convenience, Joe & The Juice og BIT. Antall serveringssteder øker fra dagens 20 til 37, mens antall kiosker øker fra seks til ti.

– Ambisjonen har hele tiden vært å få flere operatører, og nå har vi fått en miks av selskaper som skal levere et bedre og mer omfattende serverings- og kiosktilbud enn vi har i dag, sier Hasaas, og legger til:

– Vår ambisjon er alltid å levere et best mulig tilbud til de reisende, og selv om vi har et godt serverings- og kiosktilbud i dag, mener vi at dette blir styrket når vi åpner en nesten dobbelt så stor flyplass i april 2017, sier han.

De nye serveringsstedene og kioskene er i øyeblikket under konstruksjon og skal gradvis åpnes, og være åpne, når «nye Oslo Lufthavn» offisielt åpner dørene torsdag 27. april 2017.

Friday?s og Bølgen & Moi ? to klassikere på (nesten) samme sted.

Blant de nye serveringsstedene finner vi Joe & The Juice, Bølgen & Moi Food Garage, Wagamama, Fiskebaren, Oslo Sausage Company, Jamie’s Italian, Norgeglasset, BIT, Hunter Bar, Flybar, Humle & Malt, Burger King, Northland, Parken, Two Tigers, Deli & Bakery by Jamie Oliver, TGI Fridays, News Bar, Havsalt, Haven, Fjøla, Everyday Kitchen og Fiskeriet.

Blant de eksisterende serveringsstedene videreføres Peppes Pizza, O`Learys, La Baguette, W.B Samson, Caffè Ritazza, Starbucks og Aquavit Bar, mens Franks Deli og Upper Crust avvikles.

– Vi har et ønsket et bredt uvalgt der man kan velge i internasjonale og norske menyer. Flere av serveringsstedene har norsk mat og drikke på menyen, mens andre har et internasjonalt snitt over seg. Det er kombinasjonene av dette som gjør oss sikre på at våre reisende har noen svært gode matopplevelser, til akseptable priser, å glede seg til, avslutter Hasaas.

Totalt blir det ti kiosker mot dagens seks. Disse er Point, Narvesen og 7 Eleven.

Kilde: www.travelnews.no

Les hele saken her http://travelnews.no/nyheter/fly/solid-okning-i-serverings-og-kiosktilbudet-pa-nye-oslo-lufthavn

#Bar #By #Ferie #Gardermoen #Hovedstad #JamieOliver #Kiosk #Lufthavn #Mat #Norge #Oslo #Pizza #Reise #Restaurant #Turisme

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg