Thon-hotell halverte matsvinnet uten buffé

Illustrasjonsfoto: Fotograf Sylviatansh

De fire månedene hoteller ikke fikk tilby buffé til gjestene, gikk matsvinnet ved ett Thon-hotell ned hele 66 prosent. I første kvartal 2020 ble det kastet 48 gram mat per gjest på Thon Hotel Ski, i Nordre Follo kommune sør for Oslo, mot 142 gram per gjest for samme kvartal i fjor, skriver Aftenposten. ifølge NRK.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg